Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 114 common:people_all_forms

Про реєстрацію учасників НМТ у 2024 році

Date: 26 березня о 22:20, Refreshed 26 березня о 22:31
33 view

     НМТ  це вступний іспит до закладів вищої освіти України, а не державна підсумкова атестація, тому реєструватися мають для участі в тестуванні ті особи, які планують вступати до українського вишу цього року.

   На сьогодні актуальним питанням є реєстрація учасників національного мультипредметного тестування за допомогою спеціального сервісу, яка розпочалась 14.03.2024 та триватиме до 11.04.2024 включно.

   Інформуємо, що фахівці УЦОЯО подбали про те, щоб охочі зареєструватися для участі в НМТ під час створення персонального кабінету, мали змогу скористатися мобільним застосунком Дія. Для цього достатньо мати ID-картку або закордонний паспорт у Дії.

   Просимо звернути особливу увагу на наступні питання:

  1. потенційний вступник на початку реєстрації для участі в НМТ має ознайомитись із кількома документами, серед яких «Порядок реєстрації осіб для участі у 2024 році в національному мультипредметному тесті», затверджений наказом МОН України від 01.03.2024 № 254, опрацювавши його ретельно;
  2. довідка з місця навчання, яку видає здобувачу заклад освіти, має відповідати встановленому УЦОЯО зразку;
  3. під час реєстрації учасник / учасниця мають указати в реєстраційному сервісі країну, регіон, населений пункт, де вони перебуватимуть у період проведення НМТ-2024. Якщо в зареєстрованого учасника виникне життєва необхідність внести зміни (змінити предмет на вибір на інший  чи змінити населений пункт в Україні / за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ), то особа матиме змогу зробити це в персональному кабінеті до 15 квітня 2024 року.
  4. реєстраційні дані, надані вступником, обробляє Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти, перевіряючи їх на відповідність вимогам. Не пізніше ніж через сім календарних днів із дня надсилання інформації на обробку вступником, у його персональному кабінеті з’явиться інформація про успішну реєстрацію на НМТ або відмову в реєстрації.

   У разі підтвердження ЛРЦОЯО реєстрації вступника для участі в НМТ в його персональному кабінеті з'являється можливість сформувати Сертифікат.

   У разі ухвалення ЛРЦОЯО рішення про потребу в доопрацюванні вступником наданої інформації та/або копій документів у його персональному кабінеті розміщують інформацію про відомості та/або документи, які потребують доопрацювання. Вступник може доопрацювати надану інформацію та/або копії документів протягом строку, відведеного для відповідного періоду реєстрації, та п'яти календарних днів із дня його завершення.

   Потенційним учасникам НМТ-2024 необхідно стежити за оновленням інформації на персональній сторінці. Вона є каналом комунікації учасника НМТ з Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти.

   У персональному кабінеті напередодні тестування (до 08.05.2024) учасник отримає повідомлення запрошення на НМТ, у якому буде зазначено дату, час і місце, куди йому потрібно буде прибути для складання іспиту, і яке він має пред’явити для допуску до ТЕЦ. Основна сесія НМТ запланована на період 14.05.2024 – 25.06.2024.

   Результати участі в основній сесії НМТ у визначений день (до 02.07.2024) також буде розміщено у відповідній вкладці персонального кабінету учасника.

Comments:
Only authorized users can leave comments.